Joan Blau, nascut a Barcelona l’any 1982, amb arrels Lleidatanes, inicia la seva carrera com a cantautor a finals del desembre de 2015.
El cantautor tot i la seva breu trajectòria, demostra estar despertant amb molta força i un bon exemple són el més de 100 concerts realitzats fins a dia d’avui.

Al Juliol de 2016 presenta el single, “Blau” editat amb Temps Record, a la llibreria l’Argonauta de Balaguer i a l’HOriginal de Barcelona, aquest està compost per 2 cançons: Plou i Sentint. El seu primer disc professional “Somnis“, enregistrat als estudis “Bucbonera Studios”, ha estat produït per Luis Robisco, i auto editat amb el segell “Records d’Aigua”, el disc consta de 10 cançons. Aquest és presentat el 25 de novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona. L’abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes enregistren 23 d’abril – La Nova Cançó de Sant Jordi, la qual donen a conèixer amb un vídeoclip que en quatre dies rep més de 3000 visites.

Realitza concerts en solitari, amb banda o col·laborant amb músics, ceramistes, ballarins, pintors i poetes. La banda amb la que treballa està formada per Luis Robisco, José Robisco i Paquito Escudero.

Finalista en: Certamen de Joves Cantautors i Cantautores de Ciutat de Xàtiva 2017, Concurs de Músics al Carrer de Solsona 2017 i Concurs de Música Emergent de la Festa Major de Bescanó 2017.

Actualment a banda del seu projecte personal, treballa en altres projectes musicals, col·laboracions en grups de música o cantautors i organitzant el Festival Rodautors.