El dissabte 11 de novembre a les 22:30h. realitzavem el concert, a la Sala Milenio de Sant Feliu de Llobregat. Aquest estava anunciat com a Giraconcerts i es que és el format que li hem donat a quan Niel Laz, Francesc de Som Guineus i un servidor s’ajunten per a realitzar un concert. Simplement és una iniciativa que vam engegar per tal de compartir escenaris i concerts, la idea és que s’obri al màxim de gent possible i així entre tots aquests que tenim ganes de portar el nostre projecte més enllà, ajudar-nos.

El concert el va començar en Niel Laz, va interpretar 6 cançons plenes de sentiments i entre elles algunes de les que formaràn part del seu nou treball, per finalitzar l’actuació va fer la cançó Gaudeix de Joan Blau. Francesc va realitzar un concert molt enèrgic i polític, ell va cantar la cançó de Tot s’enlaira de Niel Laz. Per finalitzar em tocava a mi, entre algunes de les meves cançons vaig realitzar un mix de la cançó de Cafè, amb Ballem i tot s’enlaira de Francesc i Niel.

Curiositat: No vaig poder finalitzar el concert com m’hagués agradat, ja que el local a partir de certa hora es convertia en una sala – discoteca on el Regueton era el rei de la pista, cosa que va fer que em trobes cantat envoltat de nois i noies molt joves amb ganes d’escoltar aquest estil de música, quan finalment em van fer parar i els altaveus van donar pas al canvi d’ambient, la multitud de gent que havia entrat al local va esclatar en bogeria. La nostra cara era tot un poema. Una de les frases que em va dir una noia va ser: que guai fas poemes musicats.