El divendres 17 de novembre a les 23:00h. actuava a la  Teatreria Barlins de Manresa. L’espai era molt acollidor i la gent que el porta molt amables, ara era un divendres complicadets, d’aquells que en la ciutat que vas a tocar hi ha dos concerts forts molt sonats a la mateixa hora que tu toques i tot i la publicitat que n’hagis pogut fer, la sala no es veu molt molt plena.

Vaig arribar justet pel fet d’aparcar i buscar el local on era, ja que es troba en carreret una mica amagat. Un cop allà com estava tot apunt, vaig endollar afinar i al cap de uns minuts, començava el concert. La veritat que la desena de persones que hi havia, van estar molt atentes al concert i amb participatives, cosa que fos un concert agradable. Segurament i tornaré en alguna altra ocasió més endavant. Al acabar aprofitant que havien vingut la meva manager i la seva parella que es un poeta de carrer (Marc Freixas), ens vam escapar al Voilà per veure als Nafent que hi actuaven.

Curiositat: Sempre un recull amb cautela tot els seus estris, aquest divendres deuria estar tant a gust que em vaig deixar el jac de la guitarra i vaig tenir de tornar-hi altre cop, abans de que tanquessin. Aquest cap de setmana recordo que va ser el primer que va apretar lo fred.