Divendres 1 de desembre de 2017 a les 22:00h, en El Col·leccionista de Gràcia, realitzava el que seria el meu últim concert a Barcelona durant uns 5 mesos.

Aquest va ser un concert molt especial, en el que volia celebrar el fet de ja fer un any que rodava amb el disc Somnis i que iniciava una nova etapa del meu projecte personal.

Va ser un concert fantàstic, ple de bons amics que aquest any m’ha aportat i a l’escenari el plaer de compartir-lo també amb vells i nous amics. Al baix m’acompanyava l’Esteban Faro, a la percussió Pedro Peligro i com a guitarres solistes van col·laborar el Daniel Lopez, el Lluc i l’Aitor Ros. Grans persones tots i bons amics.

Per mi va ser molt bonic, poder despullar-me musicalment davant gent tant estimada, connectar i veure que el que més m’agrada fer a mi agrada als altres. La nit va ser rodona en tots els sentits, fins i tot el final ja que vam sortir fins a les tantes i amb un amics que fa molt temps li tinc un especial carinyo, ens vam sincerar i parlar de la vida, el que aporta i les seves complexitats.

Gràcies a tots els que vau venir i seguiu donant suport a aquest projecte tant important per a mi, que és simplement la meva vida.