Bio


Joan Blau presenta un directe íntim i personal que ens endinsa dins del seu univers de sentiments i emocions fent volar la música en els seus concerts, on demostra que li agrada riures de si mateix, jugar amb la improvisació i interaccionar amb el públic assistent, creant un clima còmode i amb ganes de celebrar la vida.​
 
Blau inicia la seva carrera com a cantautor l’any 2015 en la presentació del llibre ‘Cambio de Rasante’ del seu amic Víctor Lorenzo.
 
El 2016, publica el senzill “Blau”, dues cançons que formen part del seu primer treball, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. “Somnis” és el nom del seu primer disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona.
 
L’abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes, presenta el senzill “23 d’abril” una cançó plena d’energia que vol trencar amb els estereotips de la llegenda de Sant Jordi.
 
El 2018 presenta el senzill “Cafè”, una cançó que forma part de l’EP amb 5 cançons “La Clau”, presentat a la Sala Barts Club de Barcelona i al Cafè del Teatre de Lleida durant el febrer i el juny del 2019. Durant aquest any presenta aquest nou Ep i gira per tot Catalunya.
 
El juny de 2020 es va proposar el llançament d’una nova cançó cada mes, en col·laboració amb amics i amigues, cosa que aconsegueix i du a terme durant 14 mesos. Aquestes 16 composicions les recopila en un Lp anomenat “Arrels de músic” i el presenta el setembre de 2021 a l’Auditori Calabria 66 de Barcelona i el Cinema La Kursaal de Penelles.
 
Per tancar l’any Blau ens va presentar una Nadala molt personal, sota el nom ”Sempre és Nadal”, una cançó que vibra amb tot allò que ens recorda el Nadal i que ens emociona per aquestes festes tan nostres, on els sentiments i els records dels que ja no hi són es fan més evidents.
 
En el 2022 Joan Blau prepara un nou treball en solitari, en aquesta ocasió musicarà un seguit de poemes d’amics i amigues que ha conegut en aquests darrers anys. El nou disc serà presentat aquest mateix any 2022.