Site Overlay

Biografia

Joan Blau va iniciar la seva carrera com a cantautor l’any 2015 en la presentació del llibre ‘Cambio de Rasante’ del seu amic Víctor Lorenzo i el 2016, publica el single ‘Blau’, dues cançons que formen part del seu primer treball, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. ‘Somnis’ és el nom del disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona. L’abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes, presenta el single ‘23 d’abril · La nova cançó de Sant Jordi’ i el 2018 el single ‘Cafè’, una cançó que forma part de l’EP ‘La Clau’.
 

Escriure, compondre i cantar les seves cançons s’ha convertit en la principal feina d’aquest ‘cantautor resilient, com li agrada anomenar-se, que va canviar Barcelona per Balaguer per anar a la recerca de les seves arrels familiars però també de la seva passió, la música.
 
Fou a la capital de la Noguera on es forja la seva carrera musical, però també humana, en contacte amb la pagesia i en companyia de persones tan entranyables com Josep Pàmiesde Balaguer, amant de la terra i l’ecologia, del qual ​​aprèn a respectar el treball manual, curós i pulcre, així com el respecte a la natura.​ ​​El cantautor si bé ha cultivat els seus discs a Balaguer, els ha anat a vendre a la gran ciutat, on ha tornat per ampliar la seva carrera musical i establir col·laboracions amb músics i artistes de diverses disciplines. Actualment viu entre Barcelona i Balaguer.
 
Col·labora de manera activa amb entitats socials com AECC, SOS Refugiats, Música en vena en la qual es tracta d’humanitzar l’estada hospitalària a més de 20 centres de l’Estat espanyol i ‘Univers Àgata’, un projecte que vol sensibilitzar sobre el trastorn de l’Autisme a través de la cultura. És un dels creadors de l’associació Rodautors i el Festival Itinerant Rodautors.​

Copyright © 2021 Joan Blau. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up