Biografia

 

Joan Blau va iniciar la seva carrera com a cantautor l’any 2015 en la presentació del llibre ‘Cambio de Rasante’ del seu amic Víctor Lorenzo i el 2016, publica el single ‘Blau’, dues cançons que formen part del seu primer treball, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. ‘Somnis’ és el nom del disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona. L’abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes, presenta el single ‘23 d’abril · La nova cançó de Sant Jordi’ i el 2018 el single ‘Cafè’, una cançó que forma part de l’EP ‘La Clau’ presentat a la Sala Barts Club de Barcelona i al Cafè del Teatre de Lleida durant el febrer i el juny del 2019.
 
Blau presenta un directe íntim i personal que ens endinsa dins del seu univers de sentiments i emocions fent volar la música en els seus concerts. Al cantautor li agrada riures de si mateix i en els directes així ho demostra, juga amb la improvisació i interacciona amb el públic assistent, creant un clima còmode i amb ganes de celebrar la vida.
 
El juny de 2020 es va proposar el llançament d’una nova cançó cada mes, en col·laboració amb amics i amigues, les primeres 16 cançons les recopilarà en format cd el setembre de 2021.