Biografia


Em dic Joan Blau, Agricultor de cançons.

Els meus directes són íntims i divertits, on fem volar els malts moments per gaudir del moment. M’agrada riure’m de mi mateix, jugar amb la improvisació i interaccionar amb el públic, creant un clima còmode i amb ganes de celebrar la vida.​

Inicio la carrera com a cantautor el 11 de desembre de l’any 2015 en la presentació del llibre ‘Cambio de Rasante’ del meu bon amic Víctor Lorenzo. És en el següent concert el 28 de desembre al Bar del Mig de Vallfogona de Balaguer on reafirmo les meves ganes de tirar endavant aquest projecte i amb la sala plena inicia el que avui en dia es el meu dia a dia.

El 2016, publico el senzill “Blau”, dues cançons que formen part del meu primer treball, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. “Somnis” és el nom del primer disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona.

L’abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes, presentem el senzill “23 d’abril” una cançó plena d’energia que vol trencar amb els estereotips de la llegenda de Sant Jordi.

El 2018 presento el senzill “Cafè”, una cançó que forma part de l’EP “La Clau”, presentat a la Sala Barts Club de Barcelona i al Cafè del Teatre de Lleida durant el febrer i el juny del 2019.

El juny de 2020 em proposo el llançament d’una nova cançó cada mes, en col·laboració amb amics i amigues, cosa que aconsegueix-ho i duc a terme durant 14 mesos. Aquestes 16 composicions les recopilo en un LP “Arrels de músic” i el presento el setembre de 2021 a l’Auditori Calabria 66 de Barcelona i el Cinema La Kursaal de Penelles.

Per tancar l’any 2021 escric una Nadala molt personal, sota el nom ”Sempre és Nadal” la cançó vibra amb tot allò que ens recorda el Nadal i que ens emociona per aquestes festes tan nostres, on els sentiments i els records dels que ja no hi són es fan més evidents.

El 2022 enregistro un nou treball en solitari, en aquesta ocasió musico 8 poemes d’amics i amigues que he anat coneixent aquests darrers anys. El nou disc a quatre el vaig presentant en format digital amb senzills durant l’any 2022 i el 2023.

a quatre” el presento en un format molt diferent al que he fet amb els altres discos. La presentació es realitza el 6 de maig a la Sala La Mercantil de Balaguer i el 3 de juny a La Lleialtat Santsenca de Barcelona. El disc el faig cobrar vida en una obra de teatre que he escrit i dirigit jo mateix.

Escolta totes les cançons

Entra a l’apartat de Discografia per descobrir tots els de talls de cada una de les cançons i discos que ha creat Joan Blau. Enllaços per descarregar les cançons, el llibret i moltes més coses.