Site Overlay

28 de setembre

Joan Blau

El Domador de la Llum

 

El cantautors Joan Blau ha publicat el nou single “28 de setembre”. La cançó està creada gràcies a les 24 paraules que part del públic assistent al concert del 28 de setembre del 2019 a la Sala New Fizz de Barcelona, van enviar per correu al cantautor. Blau les va ajuntar i en va crear una història en forma de cançó que al cap d’un any l’ha gravat i editat a casa, per a poder regalar i treure a la llum en forma d’homenatge a tot el públic que aquell dia va assistir al concert i tots els que avui en dia amb aquesta situació tant complicada per el món cultural, demostra el seu suport i recolzament assistint als concerts.

El Domador de la Llum és l’artista que ha realitzat la fotografia de la portada del single. Una imatge triada especialment per Joan Blau, al ser una imatge realitzada en la mateixa Sala New Fizz durant els micro oberts que realitza l’associació Rodautors, de la qual Blau n’es fundador i part de la l’equip organitzatiu. El Domador de la Llum és un bon amic del cantautor i amb el que ja han treballat moltes vegades, com en la portada del seu primer disc “Somnis”.

L’enregistrament de 28 de setembre s’ha realitzat íntegrament per Joan Blau a casa seva, ha estat mesclat i masteritzat per Luis Robisco.

Copyright © 2021 Joan Blau. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up