Site Overlay

Estàtic

Josep Maria Llobet

El cantautor Joan Blau i el músic Txer han publicat avui “Estàtic“, una cançó que parla dels sentiments del dol, i dels primers instants d’incertesa en que perdem una persona molt estimada.

Aquesta cançó és un petit homenatge a Josep Maria Llobet, un gran pintor fill de Balaguer. Josep Maria Llobet era el pare de Txer i també era el millor amic del pare del cantautor, cosa que va fer que Blau i el Txer es trobessin  creant així una gran amistat.

Txer Joan Blau es coneixen dins dels moviments alternatius de Balaguer, on creen una forta amistat. Com a músics coincideixen en el projecte “Els trapelles” un grup de Punk amb el que van realitzar més d’una vintena de concerts al costat de l’ “Okupa”, el grup més endavant s’anomenaria “Desastres del Kaos“.

Els projectes personals i artístics els fan treballar en diferents formacions i no es fins el 2017 que tornen a compartir escenari defensant les cançons del projecte de Joan Blau. Una amistat d’aquelles que per molt temps que faci que no es veuen sempre es tenen a prop, “Estàtic” n’és un exemple.

Estàtic” és el setè senzill que ha publicat Blau en el seu repte personal de publicar una cançó al mes, col·laborant amb amics artistes i coneguts. Totes aquestes cançons formaran part d’un nou disc que es presentarà al setembre de 2021.

La portada és una obra del pintor Josep M. Llobet. Per tal de fer etern el seu record s’ha escollit aquesta obra realitzada pel mateix pintor, a qui va dedicada la cançó.

Josep M. Llobet va ser un pintor excepcional de Balaguer.

L’enregistrament de la cançó “Estàtic” s’ha realitzat a Light Studio amb la producció de Luis Robsico , les guitarres del senzill han estat realitzades per Luis Robisco. La cançó ha estat mesclada i masteritzada per Paquito Escudero.


Copyright © 2021 Joan Blau. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up